Információ

Rólunk

Kedves Látogató!

Csend és a nyugalom szigete, Csesztreg- Kerkaújfalú talán az ország egyik legkisebb falva. Zala megyében, a Göcsej, Hetés, és az Őrség hármas érintésében található.
A 20 főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el, a Kerka folyón túl.
Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk, hogy megpihenjen, a tájegység egyik legszebb parasztházában, amely az igényes felújítás ellenére megőrizte az 1900- as évek elejének hangulatát, hiszen abban az időben épült.
A frissen felújított parasztház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére,hosszú hétvégékre,karácsonyra,szilveszterre húsvétra,stb. A ház állatbarát.A ház egyedül álló,szomszédok nincsenek,a házikó ezért is kiválóan alkalmas kívül belül, csendre és nyugalomra vágyóknak de bulizni szerető társaságoknak is mivel nem zavarnak senkit.
Az udvarban van egy 40m2-méteres be pergolázott kiülő amiben aludni is lehet a nyári forró éjszakákon,és van bent kemence, tv,házi mozi,bőr sarokülő,kerti bútor,hűtő,konyha szekrény,tűzhely,mosogató, 6 személyes jakuzzi, 8 személyes kültéri szauna. A kiülő és a bent lévő plusz berendezések,(hűtő,konyha,tv,stb.) nem tartoznak bele az árba,ezeket kedves vendégeink ingyen használhatják,persze csak ha szeretnék.

És ha kedves vendégeink haza érnek este fáradtan,nyuzottan az aznapi kirándulásbol akkor irány a 8 személyes kültéri szauna,csak a család vagy csak a barátok és senki más idegen. http://www.szauna.org/a_szaunazas_elonyei

Ezt követően pedig csobbanjanak bele 6 személyes 37c-fokos(télen)jakuzzinkba(masszázsmedence) és masziroztassák magukat tetőtől talpig vagy ahogy jól esik. https://www.wellnessszakuzlet.hu/cikkek/2019/03/22/a-jakuzzi hasznalat-jotekonyhatasai http://spatrendonline.hu/tudtad/jakuzzi-kisokos/a-medencebe-lepes-elotti-zuhany-mennyire-opcionalis

A szaunából csodálatos kilátás nyílik a természetre,ha szerencséjük van kedves vendégeinknek akkor láthatnak legelésző őzikéket,ugrándozó nyulacskákat,egerészö rókákat,fácánokat és különböző madárkákat a madár etetőben.

A falucskát körbe övező patakok,rétek,erdők és halban gazdag tavak( 2 percre A házikótól  van egy 1,5 hektáros halas tavunk ahol kedves vendégeink ingyen horgászhatnak bármikor itt tartózkodásuk alatt.) várják kedves vendégeinket..Dél felé indulva 10 km-re Lenti városában, külföldiek által is szívesen látogatott termálfürdő, lovaglási lehetőség, és a fürdőtől induló erdei kisvasút várja a vendégeket. A kisvasút szezonálisan menetrendszerűen közlekedik, mintegy 25 km-en át, egészen Kistolmácsig. A közeli Szlovénia 10 perc autóútra van. Észak felé indulva hamar elérhető az Őrség, mely országunk egyik gyöngyszeme.
Csend,nyugalom,frisslevegő,tollasébresztőóra,rigófütty,tücsökciripelés,vadleskelődés,

kirándulások,gombászás,horgászás,kerékpározás,stb. Augusztus végétől október elejéig lehetőség van szarvasbőgést hallgatni az udvarból,esetleg meg is lehet lesni a vadakat. Ha ilyen nyugodt, zavartalan kikapcsolódásra vágyik, s ugyanakkor élményekkel teli napok után szeretne hazatérni, akkor vendég házikónkal, segítőkészségünkkel állunk rendelkezésükre, s várjuk Önt, Kedves családját, barátait.