Szolgáltatásaink

A ház beosztása, és berendezése:

Meleg nyári napokon  hűsíthetik magukat a 3 percre (autóval) található csesztregi tóban, mely csodálatos kiépítésű, és felszereltségű stranddal rendelkezik (büffé, zuhanyzó, wc), és rendkívül fejlett horgász kultúrával megáldott tó melyet a Kerka vize táplál.

A vendégházhoz nagy terület tartozik ami alkalmas sátorozásra,focizásra,labdázásra,tollasozásra.lengőtekézésre(amit mi biztositunk),kutyus tréningezésre és egyéb sportolásra,játszásra,gyermekeknek 3 fajta hintát,mászókát bisztositunk.

A faluban lehet kapni kapirgálós házi tojást.

Mi magunk pedig őstermelőként árulunk,Hidegen és Hagyományos Eljárással Sajtolt magolajakat.

Igy:Őrségi Tökmag olajat,Máriatövis mag olajat,Lenmag olajat,Szőlőmag olajat, Dió olajat, Mákolajat, Tökmag pestót, Máriatövis mag őrleményt,Szőlőmag őrleményt,Szőlőmag olajos balzsamot.

Szárított gombákat:Szárított vargányát,Szárított trombita gombát,Vargánya gomba port,dió belet.

Különböző cukormentes házi pálinkákat.

EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG!

Kedves vendégeink!

2020 Márciusától ha nem fontos nem találkozunk a vendégekkel.Ha mégis akkor érintkezés nélkül,és a szájmax viselése kötelező mindenkinek.Távozáskor 10 órától 14 óráig szellőztetünk,takarítunk és fertőtlenítünk.

Szomszédok nincsenek,se jobrol se balrol se szemből.

.Az udvarba és a házba idegen személy nem léphet.2020 Márciusától minden autóval érkező kedves vendégünknek kell hozni saját ágynemű huzatot,törölközőt pedig minden esetben.

Megértésüket Köszönjük!

Hasznos tudnivvalók

Ha jakuzzis szállást szeretnének választani,akkor mindig minden esetben érdeklődjenek a jakuzzi méretéről,nehogy meglepetés érjen bárkit,hogy egy 700-lL-es, 160 x 160 -as belméretű kínai jakuzzival találják szembe magukat,,amibe nemhogy 6 felnőtt,de 6 kiscsoportos óvodás sem fér bele.

A mi medencénk kanadai gyártmányú 2000 l-es, 2 x 2 m-es belvilággal rendelkező jakuzzi!

Nem fogadunk és zárunk össze idegeneket.

 

Kedves Érdeklődők!

Kérjük ne keverjék össze a mi Kerka Vendégházunkat a ZAJOS főút melletti Ókerkavendégházzal. Sajnos amióta a falunkba 1 betű híján ugyanazt a nevet adták egy újonnan megnyílt vendégháznak, azóta naponta több téves telefont kapok, mert össze keverik a mi vendégházunkal. Már téves átutalás is történt,meg még nagyon sok bosszantó dolog, de sajnos nem hajlandók megváltoztatni a nevét, igy muszáj valahogy tudatnom.

A mi vendégházunk simán KERKAVENDÉGHÁZ, távol a főút zajától a Csend és a nyugalom szigetén, az Őrségben egy 20 fős,szomszédok nélkűli falucskában van.

A jakuzzink sem 160x160-as belméretű kinai pancsoló, ahogy a telefonálók kérdezgetik. A miénk 2x2-m-es 2000 l-es kanadai jakuzzi.

A hitetlenkedők kedvéért leírom hogy a 2 ház ugyan abba a faluban van,csak én 16 éve adtam a nevet neki, nem 6 hónapja. Nagyon sok hívást kapok az miatt is hogy a házikónk udvara egy betonrengeteg e,itt megint kevernek az Ókerkavendégházzal, ott beton az egész udvar,a mi udvarunk pázsitos,hűvös, vendégeink szeretnek a meleg napokon a diófák alatt pihenni,szunyókálni,és nem a forró betonon megsülni. Én kérek elnézést mindenkitől aki félre informálódik,új honlapunkon már ezt is részletesen feltüntetjük a félreértések elkerülése érdekében.

 

(A wellness részleg használatáról fizetéséről kérjük hogy külön kérjenek tájékoztatást a félre értések el kerülése érdekében. Nincs bent az árban,de nem is horror összegért adjuk,egy jelképes összeget kérünk! )

Ui.  Ha ilyen nyugodt, zavartalan kikapcsolódásra vágyik, s ugyanakkor élményekkel teli napok után szeretne hazatérni, akkor vendég házikónkal, segítőkészségünkkel állunk rendelkezésükre, s várjuk Önt, Kedves családját, barátait.