Hidegen sajtolt vörös szőlőmag olaj

Mire használható a szőlőmagolaj?

A szőlőmagolaj alkalmas sütésre, ugyanakkor inkább önállóan fogyasztják. A hidegkonyha kedvelt alapanyaga, mivel remekül illik a salátákhoz, húsfondühöz és különböző sajtokhoz.
A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával.

Ezen kívül kozmetikai célokra is alkalmas, évszázadok óta bőrápolóként is számon tartják. A szőlőmagolaj javíthatja a bőrfelszín szerkezetét, ezért jól alkalmazható masszázsokhoz is.
Gyulladás gátló hatású, ezért gyorsítja a szervezet regenerálódását Erősíti a szervezet stressztűrő képességét. Védi az agyat a szabad gyököktől és javítja az emlékezőképességet Javítja a bőr simaságát és rugalmasságát A szőlőmag olaj a masszázsolajok egyik öregedés és narancsbőr gátló összetevője Regenerálja a kollagén szöveteket Erősíti a hajhagymákat, ezzel csökkenti a hajhullást és regenerálja, felfrissíti a hajat.

Kedvenc samponunkba lehet belőle csepegtetni. Mivel nagyon könnyen és gyorsan felszívódik, száraz bőr ápolására nagyon ajánlott. Fürdés után kenjük be magunkat vele és körülbelül 20 percig hagyjuk hatni, ezután pedig mossuk le langyos vízzel.

Vörös Szőlőmagolaj árai:

0,5L.:6000 f.t.
2,5 L:3000 f.t.
0,1L.:1500 f.t.